Vind school op: Locatie Populariteit
Middelbare School / Oost-Vlaanderen / Sint-Niklaas / Humaniora Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie

Humaniora Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie

Hier vind je alle informatie over de middelbare school Humaniora Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie uit Sint-Niklaas. Je kunt ook het overzicht met alle middelbare scholen in Sint-Niklaas bekijken of alle middelbare scholen in Oost-Vlaanderen.

Humaniora Onze-Lieve-Vrouw-Presentatie

Plezantstraat 135 in Sint-Niklaas Telefoon: 03-760.08.60
Fax: 03-766.49.36
humaniora@olvp.be

Directie: C. Lammens
Net: Vrij gesubsidieerd onderwijs
Instelling: 38281

Reacties en meningen over deze school

Oud leerlingendag
Wat ik in elk geval wil vermelden is dat het nuttig zou zijn als er voor een bepaalde klas maar 1 inschrijving is van dan te verwittigen
Het had voor mij geen zin om gans de avond tsn mensen te zitten die niet van mijn klas waren
Ook zou ik willen melden dat het koud buffet heel ouderwets was
Wij waren 50j afgestudeerd maar het buffet zag er voor 50 jaar ook zo uit
Geslaagd als dat de bedoeling was

Christine Penneman op 15/06/2014

Ik zoek een school waar mijn zoon kan starten voor de opleiding van dierenarts. Kan U mij helpen

tamara van dievoet op 06/08/2013

Zou ik me. Daar goed voelen

lore op 27/06/2013

Mijn zoon zit nu het tweede jaar op de olvp en hij heeft zich nog nooit zo goed gevoeld op een school. Misschien komt dit doordat er toch nog wel wat meer meisjes zitten, waardoor er minder een 'machosfeer' hangt.

Soms klaagt hij over zijn huiswerk. De lat ligt er namelijk wel vrij hoog, maar de leerkrachten stimuleren hem om goede cijfers te halen, wat ook wel veel is.

De reden waarom wij voor de olvp kozen, was omdat de school vlot bereikbaar is, er nog vrij veel groen is, de sportafdeling echt goed is (ze hebben zelfs een eigen atletiekpiste!) en er tenminste nog een persoonlijke sfeer hangt.

Wij zijn over het algemeen erg tevreden met onze keuze en onze zoon gaat gelukkig weer graag naar school.

Lieve S. op 08/05/2011